
Cooperation Agreement Between the Faculty of Nutrition and Food Technology and the National Nutrition Institute
،لتوفير فرص عمل متميزة للخريجين بكبرى الشركات والهيئات والمؤسسات المحلية والعالمية، وبرامج تدريب متقدمة للطلاب
وقع أ.د.احمد ندا عميد كلية التغذية و تكنولوجيا الغذاء تعاون مع المعهد القومي للتغذية، وهو مؤسسة وطنية متخصصة في التغذية والصحة العامة، تقدم خدمات بحثية، وعلاجية، وتدريبية وذلك بحضور أ. د.سحر عبد العزيز محمد خيري رئيس المعهد.
:وتم الاتفاق على بنود التعاون الآتية
التعاون في البحث العلمي ورفع كفاءة الباحثين
إعارة وانتداب أعضاء هيئة التدريس والهيئة المعاونة بما يخدم العملية التعليمية
تدريب الطلاب والمعيدين والمدرسين المساعدين بالمعهد القومي للتغذية
تشكيل لجان إشراف مشتركة على الرسائل العلمية
تنظيم ورش عمل، دورات، معارض ولقاءات علمية
التعاون في تنظيم مسابقات ومنافسات طلابية مشتركة
To provide outstanding job opportunities for graduates at major companies, bodies, and local and international institutions, as well as advanced training programs for students.
Prof. Dr. Ahmed Nada, Dean of the Faculty of Nutrition and Food Technology , signed a cooperation agreement with National Nutrition Institute, a specialized national institution in nutrition and public health that provides research, therapeutic, and training services, in the presence of Prof. Dr. Sahar Abdel-Aziz Mohamed Khairy, President of the Institute.
The following areas of cooperation were agreed upon:
- Cooperation in scientific research and enhancing the efficiency of researchers.
- Exchanging and assigning faculty members and supporting staff to serve the educational process.
- Training students, teaching assistants, and assistant lecturers at the National Institute of Nutrition.
- Forming joint supervision committees for scientific theses.
- Organizing workshops, courses, exhibitions, and scientific meetings.
- Cooperating in organizing joint student competitions and contests.



